Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Виробників та покупців ягід, овочів та фруктів запрошують на торговий форум

Виробників та покупців ягід, овочів та фруктів запрошують на торговий форум

Запрошуємо виробників ягідної та плодовоовочеввої продукції Запорізької області, операторів та агентів плодово-овочевого ринку, експортерів, торгівельні мережі, переробні підприємства, оптово-роздрібні ринки, оптові компанії, агрегаторів продукції, HoReCa (готелі, ресторани, кафе), інтернет-магазини прийняти участь у торговому форумі «Контрактний майданчик для виробників та покупців ягід, овочів та фруктів».

11:56 29.05.2018

Зелена неділя в народних традиціях

Зелена неділя в народних традиціях

Свято Трійці часто називають Зеленим святом. Адже зелений колір символізує життя і зростання. В цей час природа буянить, а ми радіємо їй і святкуємо Святу Трійцю.                                                                                                                                                             

09:31 29.05.2018

На вищому рівні: До закладів культури громади завітали поважні гості

На вищому рівні: До закладів культури громади завітали поважні гості

23 травня до закладів культури Долинської сільської ради на чолі з головою Долинської сільської ради Федчуком Б.М. завітали поважні гості: директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Мороко В.В., начальник Відділу культури та туризму управління культури і туризму Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Абеляшева Л.А., головний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини управління культури і туризму Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Пивоварчик Т.В., начальник відділу культури і туризму ЗРДА Запорізької області Гемська І.В., в.о. директора КЗ "Районний центр культури і дозвілля" ЗРР Якубіна А.О., провідний методист з дозвіллєвої та туристичної діяльності КЗ "Районний центр культури і дозвілля" ЗРР Чудновська Т.С., заступник голови Долинської сільської ради з гуманітраних питань Данільчак Г.В. та директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Долинської сільської ради Галушка О.А. За давньою українською традицією хлібом і сіллю вітали  дорогих гостей працівники закладів культури, які старанно готувалися до зустрічі.

19:46 24.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільська рада Запорізького району Запорізької області оголошує конкурс для призначення на посаду: - директор Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області – 1 особа.

16:40 23.05.2018

Підготовка до літа: В закладах освіти громади пройшли перевірки

Підготовка до літа: В закладах освіти громади пройшли перевірки

Літо є найсприятливішим періодом для зміцнення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи дошкільних закладів та пришкільних таборів. 

09:32 22.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора