A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Запорізьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує

Запорізьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 року № 957 внесено зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 року № 16. Витрати Фонду соціального страхування України за статтею видатків «матеріальне забезпечення та соціальні послуги» збільшено на 1,37 млрд. гривень. Корегування розміру доходів Фонду соціального страхування України пов’язано, зокрема, із перевиконанням плану по сплаті ЄСВ страхувальниками.

10:47 06.12.2019

Флешмоб "Зроби фото з хустинкою"

Флешмоб "Зроби фото з хустинкою"

     Сьогодні за участю заступника сільського голови з гуманітарних питань Долинської сільської ради – Данільчак Галини Василівни, начальника відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради – Харченко Юлії Володимирівни, начальника відділу надання адміністративних послуг Долинської сільської ради – Кузьменко Анастасії Сергіївни в комунальному закладі дошкільної освіти «Мрія» Долинської сільської ради відбувся флешмоб «Зроби фото з хусткою». Участь прийняли і наймолодші наші красуні, які мали нагоду продемонструвати розмаїття барв на хустинках, які символізують жіночу душу, прихильність і любов, вірність в коханні та прив’язаність в дружбі.Не байдужими до флешмобу «Зроби фото з хусткою» були і працівники Долинської сільської ради.  

10:40 06.12.2019

Двостороння співпраця  у сфері АПК!

Двостороння співпраця у сфері АПК!

    26 листопада у місті Пекін відбулося Сьоме засідання Підкомісії з питань співпраці у сфері сільського господарства під спів головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торгового представника України та Головного ветеринара міністерства  сільського господарства та сільських справ КНР.

08:21 05.12.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

                3 грудня   свій День народження відсвяткувала  талановита, граційна та чуттєва, професійна  та наполеглива дівчина, керівник  колективу Новослобідського клубу Віра Сергіївна  Болотіна.

08:23 04.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора