A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Як пройшло свято Івана Купала в Долинській ОТГ!

Як пройшло свято Івана Купала в Долинській ОТГ!

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято Івана Купала цієї суботи відсвяткували жителі  та гості Долинської громади. 3 населених пункти: Нижня Хортиця, Долинське та Розумівка стали епіцентрами проведення театралізованих дійств та традиційних народних гулянь.

08:03 09.07.2019

Увага! Інформація для жителів громади!

Увага! Інформація для жителів громади!

    Нагадуємо, що дерева та кущі, які насадженні жителями селищ в охоронній зоні ПЛ, підлягають обрізанню на відстанні 2 м від крайнього дроту для ПЛ-0,4 кВ. Для ПЛ - 10 кВ-4 м від крайнього дроту.

08:52 04.07.2019

Як пройшов День Конституції в Долинській ОТГ!

Як пройшов День Конституції в Долинській ОТГ!

 28 червня - День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини! З нагоди відзначення 23 річниці Конституції України працівники закладів культури Долинської сільської ради провели низку масових заходів, присвячених такій урочистій даті.  

11:55 02.07.2019

Перша зустріч півфіналу КУБКА Запорізького району на користь «Дніпра»

Перша зустріч півфіналу КУБКА Запорізького району на користь «Дніпра»

30.06.19 р. – відбулась перша гра півфіналу Кубка Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро» приймав на стадіоні Нижня Хортиця – ФК «Надія». У Чемпіонаті, ми поступилися Білянам у першому колі, тому настрій у команди був бойовий, настроєні були тільки на перемогу. ФК «Дніпро» поставив задачі на цей рік - виграти Кубок (це вже буде третій рік поспіль), та вихід до фінальної частини Чемпіонату ФФЗР.

11:18 02.07.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

30 червня свій День народження відзначала соціальний працівник Долинської сільської ради - Харченко Ілона Юріївна!

10:00 02.07.2019

Вітаємо сторічну ювілярку!

Вітаємо сторічну ювілярку!

     28 червня свій 100 – річний ювілей відсвяткувала жителька села Долинське – Сакунова Ольга Павлівна! З Днем народження, ювілярку, прийшли привітати голова Долинської сільської ради – Федчук Богдан Михайлович, заступник сільського голови з гуманітарних питань – Данільчак Галина Василівна, заступник голови громадської організації «Ветеран Долинської громади» – Свириденко Любов Петрівна, директор комунального закладу «Центр культури та дозвілля» - Галушка Ольга Анатоліївна та вокальний ансамбль Долинської ОТГ – «Маків цвіт».

09:33 01.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора