A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Зустріч Долинсьткої ОТГ з Запорізьким благодійним фондом "Єдність за майбутнє"

Зустріч Долинсьткої ОТГ з Запорізьким благодійним фондом "Єдність за майбутнє"

      20 травня в залі засідань Долинської сільської ради  пройшла інтерактивна зустріч з представниками Запорізького благодійного фонду "Єдність за майбутнє" за підтримки Проекту "Рівність заради безпеки" за підтримки Українського жіночого фонду , які презентували проект "Активізація громадкості та влади для локалізації 1325".

12:46 21.05.2019

Як відзначили День Європи!

Як відзначили День Європи!

      З  нагоди відзначення Дня Європи в закладах культури Долинської сільської ради  були проведені інформаційно – просвітницькі та виховні заходи для різних вікових категорій населення.

08:11 21.05.2019

Не проста перемога «Дніпра»

Не проста перемога «Дніпра»

     19.05.19 р. – відбулася гра 2 туру першості Чемпіоната Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро». Долинська громада зустрічалась з ФК «Агротроя» с.Мар’ївка. Футболісти з Мар’ївки добре грають, і з характером. Так що, зустріч мала високу ціну, оскільки на кону були 3 бали, які йшли у залік команди. Нагадаємо, що кращі дві команди з нашої зони (Правий берег Дніпра), у жовтні будуть виходити у фінальну частину Чемпіонату, де змагатимуться з кращими командами зони (Лівого берегу Дніпра).

13:37 20.05.2019

День пам'яті!

День пам'яті!

       Ці травневі вихідні 18-19 числа сповнені тугою за загиблими під час сталінських репресій та жалобою за депортованим кримськотатарським народом. Ці дві дати віддаються болем у грудях, бо скільки втрачено життів через дурниці, скільки зруйновано доль. З метою збереження історичної пам’яті, громадянського виховання, національного примирення, вшанування пам'яті жертв політичних репресій, привернення уваги учнів до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам'яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства в школі було проведено низку заходів.   

12:58 20.05.2019

«Роль місцевих органів влади у забезпеченні захисту прав дітей в умовах децентралізації»

«Роль місцевих органів влади у забезпеченні захисту прав дітей в умовах децентралізації»

     16.05.2019 відбувся короткостроковий тематичний семінар на тему: «Роль місцевих органів влади у забезпеченні захисту прав дітей в умовах децентралізації», участь в якому приймали начальники служб у справах дітей області, представники виконавчих комітетів сільських, селищних, міських об`єднаних територіальних громад, Департаменту захисту прав дітей та оздоровлення Міністерства соціальної політики України. Від Долинської сільської ради участь приймала начальник відділу соціального захисту населення Галина Назаренко.

12:09 20.05.2019

Організація оздоровчого періоду - 2019, в освітніх закладах Долинської ОТГ

Організація оздоровчого періоду - 2019, в освітніх закладах Долинської ОТГ

     Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Для забезпечення успішного літнього відпочинку та оздоровлення дітей, протягом декількох травневих днів, в закладах освіти Долинської сільської ради, було проведено комісією огляд готовності освітніх закладів до оздоровчого періоду, який розпочнеться з 3 червня й триватиме до  24 червня 2019 року.

08:10 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора