A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Веселі ігри з водою!

Веселі ігри з водою!

Що може бути приємніше, ніж в спеку поливати один одного водою? Беремо водяний пістолет або виготовляємо пирскавки з пластикових пляшок з отворами в кришці - і вперед, водяні баталії починаються! Саме так і зробили дітлахи с.Високогірне! Біля місцевого клубу зібралося чимало дітей, які з задоволенням грали в ігри з водою, обливали один одного. Незважаючи на те, що вимокли до нитки, всі залишилися щасливими та задоволеними такими літніми забавами.

08:22 24.06.2019

Кафе «Гарний настрій»

Кафе «Гарний настрій»

Нещодавно Долинська бібліотека радо зустрічала всіх поціновувачів солодкого. У вітальні книгозбірні розмістилося кафе «Гарний настрій», яке гостинно відчинило двері для долинської дітвори, прийшли ті, хто не любить довго спати навіть на канікулах.

08:12 24.06.2019

"Як сказати наркотикам "Ні"

"Як сказати наркотикам "Ні"

21 червня у Нижньхортицькому клубі відбулася інформаційно- просвітницька година "Як сказати наркотикам "Ні"", метою якої була пропаганда здорового способу життя.

08:11 24.06.2019

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради

   Сьогодні в прииміщенні Долинської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району, Запорізької області на якому обговорювались наступні питання: 1) про організацію роботи по  виконанню  Комплексної програми  оздоровлення та відпочинку дітей, підтримки сім’ї, молоді , гендерного паритету та протидії торгівлі людьм; 2) про хід виконання Програми «Розвитку житлово-комунального  господарства, водозабезпечення та благоустрою сіл Долинської  територіальної громади  за І півріччя 2019 року 3) розглядались заяви громадян

11:52 19.06.2019

Країна казок!

Країна казок!

Нещодавно працівники культури села Долинське провели екскурсію для дітей по Казковій країні. Усі присутні зображали улюбленого казкового героя. Деякі з них прийшли на захід із завданнями: Ведмідь приніс торбинку із загубленими речами, Вовк провів конкурс «Тварини у казках», Снігова королева веселила присутніх загадками-жартами. А конкурс від Лисички називався «За рядком казки». Принцеса із казки «Бременські музиканти» підготувала розвагу «Так» чи «Ні». Білосніжка запропонувала дітям перерахувати чарівні предмети, які згадуються у казках. Весело було всім. Ті, хто найкраще знає казки, отримали цікаві призи.

14:55 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора