A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський день діагностики раків шкіри

Всеукраїнський день діагностики раків шкіри

   10 травня 2019 року в Україні вже 11 рік поспіль відбувається проведення організаційних та діагностичних заходів з нагоди Всеукраїнського Дня меланоми (в рамках Всесвітнього Дня меланоми). Відповідні заходи у всеукраїнському масштабі проводяться щорічно з 2009 року згідно з протоколом приєднання України до Всесвітньої програми «Євромеланома», учасниками якої є понад 20 європейських країн.

14:35 10.05.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху у наймолодших!

Тиждень безпеки дорожнього руху у наймолодших!

    В дошкільному навчальному закладі «Мрія» було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, під час якого педагоги знайомили малюків із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті, виховували дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя. Упродовж тижня безпеки діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах. Метою заходу було закріпити з дітьми правила дорожнього руху, прищеплення розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, навчити приймати участь у дорожньому русі без негативних наслідків, вироблення навичок спостережливості, уміння самостійно приймати рішення в екстремальних ситуаціях, виховувати бережливе ставлення до свого життя, закріпити знання, що люди ходять по тротуару, розуміти призначення сигналів світлофора, закріпити значення дорожніх знаків, навчити розрізняти дозволяючи та запобігаючи знаки, правильно реагувати на сигнали світлофора, розуміти жести регулювальника, виховати у дітей дисциплінованість на дорогах, бажання бути уважними, спостережливими, обережними, попереджувати нещасні випадки. Наприкінці тижня діти мали змогу познайомитись з працівниками Національної поліції та оглянули патрульну машину.

13:19 10.05.2019

«Пам’ятаємо – перемагаємо!»

«Пам’ятаємо – перемагаємо!»

    В рамках відзначення у 2019 році Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам’яті і примирення, Єдиного дня інформування населення, вихованці Розумівського дошкільного закладу здійснили екскурсію по пам’ятним місцям Розумівського плацдарму: пам’ятник К. Парамонову, К Великому, та історичний музей будинка культури. Діти вшанували пам’ять героїв ВВв покладанням квітів, виготовленням символічного Маку пам’яті. «Пам’ятаємо – перемагаємо!»

16:16 08.05.2019

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

      Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

15:39 08.05.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

    Сьогодні свій День народження відзначає начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради - Харченко Юлія Володимирівна!

10:56 07.05.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

    Сьогодні свій день народження відзначає фахівець із соціального захисту населення- Олеся Олександрівна Рєзнік.

16:15 06.05.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

     05 травня свій День народження відзначав директор КП "Долинське", КП "Долинське КГП" Долинської сільської ради - Мироненко Юрій Сергійович.

09:21 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора