A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Як "мрійнки" Масляну зустрічали!

Як "мрійнки" Масляну зустрічали!

      04 березня в комунальному закладі дошкільної освіти "Мрія" Долинської сільської ради пройшло свято Масляної. Діти прощалися з зимою  і зустрічали весну . Малеча з нетерпінням чекали на це свято,  готувались до нього. Педагогічний колектив  дитячого садка  показали казку «Палочка виручалочка» та до дітей завітала у гості Масляна і Сонечко, які грали з дітьми в рухливі ігри.

15:23 05.03.2019

Міжшкільні спортивні змагання з волейболу та піонерболу!

Міжшкільні спортивні змагання з волейболу та піонерболу!

     Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей. При всьому  цьому завданнями є не тільки демонстрація спортивної підготовки і високі спортивні результати.       У четвер, 28 лютого, у спортивній залі закладу  загальної середньої освіти Розумівської школи  відбулися міжшкільні спортивні змагання з волейболу та піонерболу серед хлопців та дівчат 5-6 класи та 8-11класи. У змаганнях взяли участь вісім  команд закладів освіти Долинської сільської ради.         На початку змагань, знову привітали родину Безверхих з Розумівки за участь в спортивних  змагання XVIII Спартакіади Запорізького району "Спортивна сім'я", Артему подарували футбольний м’яч. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої.            Переможцями турніру стала команди  Розумівської  школи,  друге місце посіла Новозапорізька школа.  В кожній  команді привітали учнів дипломами в номінації «Кращий гравець». Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції.         Змагання також відвідала провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Т.В.Пляшкова, де привітала всіх учасників змагань, побажали їм позитивних емоцій та хорошої гри, а також вручили грамоти, дипломи, подарунки.        Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

15:22 01.03.2019

Ти обираєш чи тобі обирають!

Ти обираєш чи тобі обирають!

     Дуже часто вибір майбутньої професії залежить від бажання батьків, життєвої позиції друзів, а зовсім не від власного бажання і здібностей.      Саме тому, учні 10 та 11 класів закладів загальної середньої освіти Долинської сільської ради, 26 лютого 2019 року в рамках проведення Місячника «Професійний орієнтир», відвідали Центр зайнятості.       Метою візиту було ознайомлення з роботою центру зайнятості та визначення, люди яких професій є наразі бажаними на ринку праці. З роботою центру дітей  радо ознайомила, Яковлєва Ольга Вікторівна - директор районної філії обласного центру зайнятості. Учні дізнались, як можна вибрати роботу самостійно за наданими списками та де знаходиться серце працевлаштування.       Також ознайомились з представниками 5-ти найкращих навчальних закладів м.Запоріжжя: Запорізький національний університет, Запорізький державний медичний університет,  Запорізький  електротехнічний коледж Запорізького національного технічного університету, Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій та Інженерна Академія.          Під час виступів представників закладів,  діти отримали інформацію щодо днів відкритих дверей, умов прийому, прохідні бали для вступу, а також переваги кожного закладу.        Учні   зробили свої висновки - хто засмутився, адже доведеться здавати інший предмет на ЗНО, хто впевнився в своїх силах, але підтримку, цінну інформацію та ясність того, що вчитись треба  завзято - отримали всі.

10:12 28.02.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

    Сьогодні свій день народження відзначає начальник адміністративно - господарського віддулу Долинської сільської ради - Ступін Андрій Сергійович.

09:03 27.02.2019

Зі сятом, вас, наші маленькі сонечки!

Зі сятом, вас, наші маленькі сонечки!

         Долинська  територіальна громада за доброю традицією вже не перший рік допомагають дитячому будинку «Сонечко». Сьогодні   Долинська  ОТГ  привітала маленьких вихованців з Днем відкриття дитячого будинку «Сонечко».  

16:09 22.02.2019

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні!

«Бездонна прірва горя і скорботи Панує в Україні на цей час. І всі мої думки, і сльози, і турботи За тими, хто життя віддав за нас. Ніколи їх не забувайте! В історію внесіть кожне ім’я! Онукам, дітям ви розповідайте, Що наша Україна ще жива!»

08:52 21.02.2019

30 -річчя виведення військ з Афганістану!

30 -річчя виведення військ з Афганістану!

         15 лютого в закладах культури Долинської сільської ради були проведені урочисті та інформаційно - просвітницькі заходи з нагоди відзначення 30 - ї річниці з дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки провели годину мужності "Відлуння Афганських гір", на якій були присутні учні 8 класу Новозапорізької школи. Під час заходу присутні поглибили свої знання про історичні події, власноруч виготовили чорні тюльпани та ознайомилися з книжковою виставкою "Афганістан - то біль і мужність, чиєсь обірване життя". 

10:03 18.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора