A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Яскраве оновлення  Розумівського будинку культури!

Яскраве оновлення Розумівського будинку культури!

       2019 рік розпочався для Розумівського  будинку культури з  приємної події. До дружнього колективу приєдналася неймовірно креативна, творча, ініціативна дівчина Коваль Владислава Ігорівна, яка зайняла відповідальну посаду директора Розумівського БК,  а  вакантне місце прибиральниці   зайняла працелюбна, відповідальна та  активна  Багрій Ольга Миколаївна, яка   з особливою відповідальністю  слідкуватиме за чистотою та ошатністю закладу культури.  Разом з новими працівниками в закладі  культури з'явився говіркий та веселий папуга Лимон, який в період важкої та насиченої роботи підійматиме настрій всім працівникам! Щиро побажаємо  новим працівникам  наснаги, розуміння та поваги в колективі, реалізації ідей та творчих планів, посмішок, фортуни та  успіхів роботі! 

08:25 25.01.2019

Увага! Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади!

Увага! Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади!

Долинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу надання адміністративних послуг. Основні вимоги: громадянство України, повинен знати Конституцію України, законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, постанови, розпорядження, накази, методичні, нормативні та інші керівні матеріали для виконання своїх посадових обов’язків. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж служби в органах місцевого самоврядування або державної служби не менше 1 року або стаж роботи в інших сферах управління не менше 3 років, знання державної мови та вільне володіння комп’ютерною технікою в обсягах, необхідних для виконання службових обов'язків. Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС з відповідними додатками; дві фотокартки 4х6;  копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів сім’ї за 2018 рік в електронному вигляді; копія паспорта громадянина України; медична довідка про стан здоров’я; копія військового квитка( для військових службовців або військовозобов'язаних); письмова згода на проведення спеціальної перевірки відомостей щодо кандидатів на зайняття посад ОМС. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу цього оголошення за адресою : 70420 с. Долинське вул. Центральна ,37 Телефон : 287-54-31  

15:47 23.01.2019

Фотофакт: Водохреща-2019 в Долинській громаді

Фотофакт: Водохреща-2019 в Долинській громаді

19 січня, православні та греко-католики відзначали Свято Йордану або Водохреща.  На території  Долинської громади, заходи з освячення води відбулись біля закладів культури.

11:48 21.01.2019

Шкільна республіка обрала нового Президента

Шкільна республіка обрала нового Президента

14 грудня в шкільній учнівській демократичній республіці «Темп» відбулися вибори Президента. За підрахунками виборчої комісії серед двох кандидатів на пост Президента республіки  найбільшу кількість голосів набрала учениця 9 класу Обрезкова Есенія.

21:24 18.01.2019

Увага! Важливе оголошення!

Увага! Важливе оголошення!

Увага! Зміни в законодавстві! Роботодавцям з чисельністю працівників від 8 осіб необхідно буде звітувати про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

11:18 17.01.2019

«Моя Новорічна Мрія»

«Моя Новорічна Мрія»

В грудні 2018 року у комунальних закладах дошкільної освіти Долинської сільської ради «Казка» та «Мрія», проводився Територіальний конкурс ялинкових прикрас «Моя Новорічна мрія». Конкурс проводився, з метою популяризації серед дітей дошкільного віку народних традицій, розвиток та підтримки талановитих дітей в закладах дошкільної освіти Долинської  сільської ради.

12:31 16.01.2019

Сплачений єдиний соціальний внесок – запорука добробуту та соціальної захищеності

Сплачений єдиний соціальний внесок – запорука добробуту та соціальної захищеності

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області інформує керівників підприємств регіону, фізичних осіб-підприємців, осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність та мають заборгованість зі сплати єдиного страхового внеску  (ЄСВ)  та платежів до Пенсійного фонду про необхідність вжиття вичерпних заходів щодо її погашення до кінця поточного року.

21:04 15.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора