A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

    Сьогодні свій день народження відзначає начальник адміністративно - господарського віддулу Долинської сільської ради - Ступін Андрій Сергійович.

09:03 27.02.2019

Зі сятом, вас, наші маленькі сонечки!

Зі сятом, вас, наші маленькі сонечки!

         Долинська  територіальна громада за доброю традицією вже не перший рік допомагають дитячому будинку «Сонечко». Сьогодні   Долинська  ОТГ  привітала маленьких вихованців з Днем відкриття дитячого будинку «Сонечко».  

16:09 22.02.2019

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні!

«Бездонна прірва горя і скорботи Панує в Україні на цей час. І всі мої думки, і сльози, і турботи За тими, хто життя віддав за нас. Ніколи їх не забувайте! В історію внесіть кожне ім’я! Онукам, дітям ви розповідайте, Що наша Україна ще жива!»

08:52 21.02.2019

30 -річчя виведення військ з Афганістану!

30 -річчя виведення військ з Афганістану!

         15 лютого в закладах культури Долинської сільської ради були проведені урочисті та інформаційно - просвітницькі заходи з нагоди відзначення 30 - ї річниці з дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки провели годину мужності "Відлуння Афганських гір", на якій були присутні учні 8 класу Новозапорізької школи. Під час заходу присутні поглибили свої знання про історичні події, власноруч виготовили чорні тюльпани та ознайомилися з книжковою виставкою "Афганістан - то біль і мужність, чиєсь обірване життя". 

10:03 18.02.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

        15 лютого  свій  91- ий День народження святкує поважна жителька села Нижня Хортиця, чуйна мати, ласкава бабуся, добра прабабуся - Мячіна Ольга Максимівна.           Привітала ювілярку із поважною датою Долинська громада, в особі працівників Нижньохортицького сільського клубу та бібліотеки і  побажали Ользі Максимівні міцного здоров’я, віри у майбутнє, достатку, злагоди та, звичайно, ще довгих років щасливого життя у колі найрідніших людей. Лисенко Юрій розповів вірш та подарував власноруч вироблену листівку.  

08:59 18.02.2019

Як пройшов День закоханих в Долинській ОТГ

Як пройшов День закоханих в Долинській ОТГ

                  Тематичне фото з сайту https://www.google.com/search?q=прикольні+картинки+до+дня+закоханих&rlz                    День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

13:59 15.02.2019

День закоханих для маленьких мрійників!

День закоханих для маленьких мрійників!

        День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

12:25 14.02.2019

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

       Сьогодні свій день народження відзначає заступник  сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Долинської сільської ради - Коноваленко Владислав Якович!

11:24 13.02.2019

Урок - практикум для учнів Новозапорізької школи!

Урок - практикум для учнів Новозапорізької школи!

         12 лютого в Новозапорізькому БК в рамках програми "Профілактика злочинності" Долинської сільської ради відбувся урок-практикум з соціальної поведінки "Конфлікти. Чому вони виникають. Їх вирішення в межах закону та поза ними". На практикумі директор БК Беспята Галина та учні 11 класу разом шукали причини міжособистісних зіткнень та шляхи їх конструктивного врегулювання, згадували власні приклади конфліктів та розробляли макети їх вирішень з урахуванням отриманих знань.

07:48 13.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора