A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Екскурсія до історичного музею ім. П.П. Москаленка!

    31 січня завідуюча Розумівською сільською бібліотекою Лисенко Д.В.  провела екскурсію до місцевого історичного музею ім. П.П. Москаленка. На  екскурсії були присутні 15 дітей, які захоплено слухали розповідь про створення музею, зацікавлено роздивлялися стенди з експонатами, стенди з фотографіями "Вони загинули за Україну", "Як народжувалася Розумівка", "Вони захищали Розумівку",була згадана героїчна боротьба молодих українців під Крутами 1918 року та сучасних Героїв Небесної Сотні, які проявили жертовність та  героїзм заради незалежності України.

11:17 01.02.2019

Вітаємо з Днем народження!

  Сьогодні свій день народження відзначає начальник головний бухгалтер фінансово - бухгалтерського відділу Долинської сільської ради - Гнипа Ганна Федорівна!

10:18 01.02.2019

Вітаємо з Днем народження!

         31 січня свій 94-й День народження відзначає довгожителька села Розумівка – Кисла Віра Пилипівна.      Від імені сільського голови Федчука Б.М. та ГО «Ветеран Долинської громади» привітали іменинницю працівники відділу соціального захисту. Вітаючи з Днем народження побажали міцного здоров’я, сили, бадьорості духу, злагоди в оселі, а також ще довгих років життя.

14:31 31.01.2019

Відділ соціального захисту інформує!

   29.01.2019 в Управлінні соціального захисту населення Запорізької райдержадміністрації відбулась нарада за участю представників об’єднаних територіальних громад, служби у справах дітей, суду, відділу освіти молоді та спорту та медицини. Від Долинської сільської ради була присутня Галина Назаренко – начальник відділу соціального захисту.          Під час наради мова йшла про налагодження ефективного механізму взаємодії всіх суб’єктів відповідальних за реалізацію та виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який набрав чинності в січні 2018 року, а також постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі».     В ході наради були опрацьовані наступні питання: 1. особливості взаємодії у випадках насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми; 2. особливості перенаправлення осіб, які вчиняють домашнє насильство; 3. здійснення соціальної роботи та надання комплексу соціальних послуг, які постраждали від домашнього насильства.

15:17 30.01.2019

Пам'ятай про Крути!

      Героїчна оборона станції Крути далекого 1918 року стала своєрідним символом боротьби за самостійну державу на початку 90-х років минулого століття. Бій під Крутами заслужено посідає особливе місце в історії українських національно-визвольних змагань 1918-1921 рр. та в українській історії ХХ століття взагалі. Бій під Крутами став символом героїчного супротиву української молоді.      До цієї визначної події в закладах культури Долинської сільської ради  було проведено низку  інформаційно – просвітницьких та  патріотичних заходів.

09:35 30.01.2019

Яскраве оновлення Розумівського будинку культури!

       2019 рік розпочався для Розумівського  будинку культури з  приємної події. До дружнього колективу приєдналася неймовірно креативна, творча, ініціативна дівчина Коваль Владислава Ігорівна, яка зайняла відповідальну посаду директора Розумівського БК,  а  вакантне місце прибиральниці   зайняла працелюбна, відповідальна та  активна  Багрій Ольга Миколаївна, яка   з особливою відповідальністю  слідкуватиме за чистотою та ошатністю закладу культури.  Разом з новими працівниками в закладі  культури з'явився говіркий та веселий папуга Лимон, який в період важкої та насиченої роботи підійматиме настрій всім працівникам! Щиро побажаємо  новим працівникам  наснаги, розуміння та поваги в колективі, реалізації ідей та творчих планів, посмішок, фортуни та  успіхів роботі! 

08:25 25.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора