A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Правила безпечної поведінки на воді та біля води

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

16:22 16.04.2019

Навчаємось разом!

      Згідно Плану основних заходів цивільного захисту на 2019 рік,  саме у квітні в закладах освіти проводиться День цивільного захисту. Учні закладів загальної середньої освіти Долинської ОТГ,  мали змогу пригадати, вдосконалити і продемонструвати свої знання з цивільного захисту. Всі учасники взяли участь у практичному відпрацюванні дій під час виникнення надзвичайної ситуації та по сигналу евакуювалися з приміщення школи. Єдина виховна година для учнів початкової школи у практичному вимірі перейшла в змагання: від інтелектуальних до спортивних. Для учнів середньої та старшої ланки пізнавальну лекцію підготував запрошений експерт - старший майор циклу практичної підготовки курсів УКК НМЦ ЦЗ та БЖД Запорізької області, Клімченко Віктор Миколайович. Діти, розглядаючи ситуації на прикладі з життя, дізнались про правила поводження у разі знаходження боєприпасів та їх класифікацію, а також етапи охоплення приміщення пожежею. На практичному занятті добровольці мали змогу відворити ситуації в яких потрібно користуватися засобами індивідуального захисту. Після цього учні 5-11 класів взяли участь у змаганнях з цивільного захисту, де експерти оцінили їх практичні навички, вміння та знання з данної теми. У підсумку різниця у балах між класами невелика, тому можна зробити висновок, що учні добре обізнані з питань цивільного захисту.  

10:12 16.04.2019

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

4 – 12 квітня 2019 року в Запоріжжі відбувся ІІІ фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу».

10:58 15.04.2019

З Днем космонавтики!

      Сьогодні, 12 квітня, у світі відзначають Міжнародний день польоту людини у космос. Свято офіційно встановлене ООН у 2011 році на честь 50 річниці польоту у космос Юрія Гагаріна. В Україні в цей день відзначають День працівників ракетно-космічної галузі України. Його встановлено згідно з указом президента від 13 березня 1997 року.

09:41 12.04.2019

Вшанування пам’яті  жертв нацизму!

З метою  вшанування пам’яті  жертв нацизму, в’язнів «таборів смерті», та привернення уваги  молоді до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни  в закладах культури Долинської сільської ради були проведені інформацінйо – просвітницькі та  виховні заходи, приурочені  Міжнародному дню визволення в’язнів фашистських таборів.

09:35 12.04.2019

Ми відповідальні  за майбутнє!

   З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. Ставлення людини до природи нині набуває такого самого морального значення, як і ставлення людини до людини. Глобальне знищення природи – то лише побічний результат згубної діяльності суспільства. Ми бачимо забруднення води, повітря, навколишнього довкілля і, розуміємо, що це дуже серйозно, але чому ж тоді не припиняється цей страшний «марафон», що неминуче приведе людство до загибелі.

07:58 11.04.2019

Вітаємо з Днем народження!

31 березня свій День народження відзначала начальник відділу кадрового та правового забезпечення Радутна Оксана Володимирівна!

10:06 01.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора