A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання від імені Долинської сільської ради із нагоди Дня місцевого самоврядування!

19:18 06.12.2018

Тарифи на перевезення пасажирів можливо зростуть

Тарифи на перевезення пасажирів можливо зростуть

Як стало відомо з листа ЗОДА «Про тарифи на пасажирські перевезення», можливе підвищення тарифів на перевезення пасажирів на внутрішньообласних авто маршрутах до 0,70 грн./пас.км та відповідно підвищення вартості проїзду в залежності від розміру тарифів та відстані.

14:38 06.12.2018

До уваги населення!

До уваги населення!

Долинська сільська рада доводить до вашого відома, що: * у зв’язку із введенням воєнного стану заборонено проведення політичних зборів, мітингів, демонстрацій, страйків, масових зібрань, акцій та інших масових заходів крім запланованих культурно-масових заходів на території Запорізького району;

12:37 06.12.2018

Є робота!

Є робота!

Долинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  головного спеціаліста відділу кадрового та правового забезпечення.

08:19 06.12.2018

Увага! Попередження про перевірку системи оповіщення

Увага! Попередження про перевірку системи оповіщення

Відповідно до Плану перевірки внутрішньообласної системи централізованого оповіщення, завтра, 5 грудня, з 13.30 до 14:10 буде проведена щорічна перевірка готовності засобів оповіщення з практичним увімкненням електричних сирен, переключенням радіотрансляційних вузлів, програм обласного радіотелецентру та мовного повідомлення Департаменту з питань цивільного захисту населення Запорізької облдержадміністрації. Почувши звук сирени, зберігайте спокій. Це навчальна тривога, вашому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

11:36 04.12.2018

В громаді пройшли концерти для людей з особливими потребами

В громаді пройшли концерти для людей з особливими потребами

З  нагоди відзначення  Міжнародного дня людей з особливими потребами,  1 грудня 2018 року в Новозапорізькому та Розумівському  будинках культури  відбулися  святкові концерти, на які були запрошені жителі з обмеженими можливостями населених пунктів Долинської  громади. 

15:52 03.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора